Er du kjent med gjeldskonsolidering? Dette er et program som kan hjelpe deg med å kombinere gjelden din til én månedlig betaling, som ofte gjør det enklere for deg å administrere regningene dine. Selv om programmet høres bra ut i prinsippet, er det noen ting å passe på. Fortsett å lese for å lære mer om ins og outs av gjeldskonsolidering.

Etter gjeldskonsolidering vil en fornuftig budsjettering av pengene dine hjelpe deg med å holde fremtidig gjeld på et minimum. De fleste kommer over hodet ved å bruke for mye med kredittkort, så lær å jobbe med penger du har i stedet for å låne. Å gjøre dette vil også gjøre det lettere å betale ned gjeldskonsolideringslånene dine og forbedre kredittscore.

Før du velger en gjeld konsolidering selskap, spør hvordan rådgivere av selskapet er betalt. Hvis svaret er «på provisjonsbasis», kan det være best å se andre steder. Noen som jobber for provisjon vil si eller gjøre mange ting som er mindre til hjelp for deg og mer til hjelp for deres samlede inntekt.

Tenk på konkurs i stedet. Selv om konkurs kan være svaret, kan det virkelig gjøre mye skade på kreditten din. Selv om du får dårlig karakter, kan konkurs komme deg til gode hvis du ikke kan betale ned gjelden. Hvis du ikke kan foreta betalinger, er kreditten din sannsynligvis ikke den største, og en konkurs vil ikke gjøre det mye verre. Når du begjærer deg konkurs, kan du kanskje redusere gjelden din og starte din økonomiske utvinning.

Hvis du har en svært ustabil kreditthistorie, må du forstå at lånerentene du får fra en hvilken som helst bank vil være relativt dårlig. Du kan bli nektet et lån, eller renten som tilbys kan være ekstremt høy, 20 % eller mer. Du må kanskje se etter profesjonell hjelp hvis dette er tilfelle.

Husk at gjeldskonsolidering ikke er for alle. Du er en god kandidat hvis du har flere gjeld som medisinske regninger, kredittkortregninger, personlige lån, usikret gjeld, inkassokontoer osv. Vurder rentene dine fordi hvis de er over 15 %, betaler du for mye med økonomiske kostnader hver måned, som er penger du kan spare eller bruke til pensjonskontoen din. Til slutt, vurder om du har vanskelig for å gjøre minimumsbetalinger, har kommet på etterskudd nylig eller er nær grensene dine. Hvis disse gjelder deg, kan gjeldssanering være en løsning.

Sørg for at gjeldskonsolideringsbyrået er sertifisert. National Foundation for Credit Counseling er et flott sted å sjekke først. Dette sikrer at du vet at du tar en god beslutning og bruker et godt selskap.

Ikke anta at et tilbud om kredittoverføring vil spare deg for penger når du konsoliderer gjeld. Se på den fine skriften. Ofte er det en startavgift du må betale (det kan være flere hundre dollar), og det er vanligvis en 12-måneders eller 18-måneders grense for tilbudet. Da kan renten øke til høyere enn den var før. Gjør regnestykket før du sier ja for å være sikker på at avtalen fungerer i din favør.

Hvis du ønsker å konsolidere regningene dine, må du begynne med en forståelse av det grunnleggende først. Denne artikkelen har gitt deg noen gode råd som kan gjøre deg kjent med inn og ut av gjeldskonsolidering, og hjelpe deg med å ta smarte økonomiske beslutninger. Les den igjen, og sørg for å bruke disse prinsippene når du tar beslutninger om gjeldskonsolidering.

Gjør Gjeldskonsolidering Enkelt